خواص پوست میوه ها در تغذیه طوطی قسمت دوم

در این مطلب به ارائه خواص پوست سایر میوه ها در سلامت طوطی ها اشاره می کنیم:

خیار:

پوست سبز میوه خیار شامل اکثر آنتی اکسیدان ها ، فیبر نامحلول و پتاسیم می باشد . هم چنین پوست خیار دارای مقدار بسیار بالایی از ویتامین K  می باشد.

 

کیوی:

احتمالا شما فقط میوه کیوی را خوراکی می دانید اما باید بگوئیم که پوست کیوی نیز یک بافت کاملا خوراکی است . در واقع پوست کیوی حاوی فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان و  ویتامین C بیشتری نسبت به گوشت کیوی است  و هم چنین مقدار فیبر پوست کیوی دو برابر فیبر گوشت آن است.

انبه:

محققان دریافتند که پوست انبه خواصی مشابه رسوراترول دارد و به سوزاندن چربی ها و مهار تولید سلول های چربی کمک می کند. هم چنین آنها این آزمایش ها را در مورد گوشت انبه نیز انجام دادند اما به این نتیجه رسیدند که به منظور رسیدن به این ویژگی چربی سوزی حتما باید پوست انبه خورده شود.

پوست انبه شامل مقادیر بزرگی از کاروتنوئیدها، امگا ۳، امگا ۶ و اسیدهای چرب غیر اشباع ، بیش  از گوشت آن است. مطالعه دیگری نشان داد که پوست انبه به صورت متمرکز ی دارای ترکیباتی جهت مبارزه با سرطان، دیابت و بیماری های قلبی است. پوست انبه همچنین دارای کورستین نیز می باشد.

خاطر نشان می شود که این خواص فقط در مورد میوه ها و سبزیجات ارگانیک قابل ارجاع است و در غیر این صورت تمامی موارد سرطان زا و مضر می باشند.

تلفن مشاوره و خرید ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ - ۰۹۱۰۱۱۵۱۱۵۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>