طوطی آفریقایی روپل African Rüppell Parrot

 طوطی آفریقایی روپل African Rüppell Parrot

Poicepahalus rueppelllii

این طوطی با نام انگلیسی  African Rüppell Parrot علمی Poicepahalus rueppelllii  از دیگر طوطی های آفریقایی است.

پراکنش : بومی جنوب غرب آفریقا، نامبیا،آنگولا و لوآندا است و در ساوانا ها و جنگل های آفریقا زندگی می کند.

پراکنش

 خصوصیات ظاهری: اندازه این طوطی حدود ۲۲ سانتیمتر و شناسایی پرنده نر و ماده در جوانی کمی سخت است ولی در پرنده های بزرگسال به راحتی قابل تشخیص هستند. در پرنده ماده،رنگ پرهای زیر شکم تا مقعد و همچنین قسمت انتهایی نزدیک به دم آبی رنگ است. در پرنده نر بالغ، رنگ آبی در همین ناحیه بسیار کمرنگ تر از پرنده ماده بوده و می توان گفت که آبی کمرنگ مایل به خاکستری است. هر دو پرنده نر و ماده بر روی خمیدگی بالهایشان لکه های زرد رنگ دارند و پرهای پوشاننده روی پا نیز زرد رنگ است.

یک پرنده نر بالغ دوساله : (تصویر زیر)

طوطی آفریقایی روپل

  یک پرنده ماده بالغ:

  

یک پرنده ماده بالغ

یک پرنده ماده بالغ

 

 

 رنگ چشم پرنده های جوان سیاه است  گاهی اوقات، پرهای سینه جوجه های جوان، زرد رنگ است و هر چه سنشان بیشتر می شود رنگ زرد محو تر شده و خاکستری می شوند

 زندگی در اسارت:این طوطی بسیار متحرک وعاشق بازی کردن است و قفس آن باید این نیاز او را تامین کند. مثل همه طوطی ها باید اسباب بازیهاهای کوچکی برایشان گذاشت تا سرگرم شوند. رژیم غذاییشان مانند سایر طوطی هاست و از آنجا که در که طبیعت از حشرات تغذیه می کنند باید از گیاهان پروتیین دار در رژیم غذاییشان استفاده کرد.

تغذیه :این پرنده از گیاهان و حشرات تغذیه می کند. دانه ها و جوانه های گل های را می خورد. میوه های درخت آکاسیا و داغداغان را دوست دارد و به حشراتی مانند انواع چندپایان(مثل هزارپا و غیره) و عنکبوتیان علاقه مند است.

 تولید مثل:معمولا لانه های خود را بر روی درختان آکاسیا، داغداغان و زیتون میسازد.۳تا ۵ تخم گذاشته و پرنده ماده حدودا ۲۴ الی ۳۰ روز روی تخم ها می خوابد. جوجه ها بعد از ۵۰ روز لانه را ترک میکنند. 

 دوستان هر چه جستجو کردم در مورد اخلاق و رفتار این پرنده در اسارت چیز بیشتری دستگیرم نشد در بعضی سایت ها اشاره کرده بودند که می تواند حرف بزند و در برخی دیگر گفته بودند که نمی تواند خوب حرف بزند… بنابراین نتونستم دقیقا بفهمم که توانایی حرف زدن اش چگونه است. در یکی از سایت ها صدای پرنده را در طبیعت گذشاته بودن و می شد صدای جیغ زدنهای ممتد اش را شنید اما آنجا هم به توانایی حرف زدن پرنده اشاره نکرده بود.

ترجمه : شیکرا

توجه : کلیه مطالب و مقاله های این سایت متعلق به وب سایت رسمی طوطی سانان (www.parrot.ir)  و پارسی پت و زیر مجموعه شرکت شبکه ارتباطات کامپوتری ایران (AKA Networks) است.کپی برداری بدون ذکر منبع و نام صریح و لینک شده وب سایت www.parrot.ir و نام نویسنده مقاله مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.در صورت تمایل به استفاده از مقاله های این سایت میبایست منبع را به صورت یک لینک معتبر و صریح به همراه نام مترجم و نویسنده مقاله به این صورت ذکر کنید :


منبع : www.parrot.ir

مترجم : نام مترجم مقاله

تلفن مشاوره و خرید ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ - ۰۹۱۰۱۱۵۱۱۵۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>