لاو برد ماداگاسکار Madagaskar Lovebirds

 لاو برد ماداگاسکار

نام انگلیسی: Madagaskar Lovebirds

نام علمی: Agapornis nigrigenis aka Agapornis cana cana

سایر نامهای رایج : Blue-washed Grey-headed Lovebirds و Grey-headed Lovebirds 

زیر گونه : به جز زیر گونه فوق یک زیر گونه دیگر با نام

 انگلیسی Blue-washed Grey-headed Lovebird  و

نام علمی Agapornis canus ablectanea دارد که بومی جنوب غربی ماداگاسکار است.

 

پراکنش:

 بومی جزیره ماداگاسکار آفریقا است و به ندرت در خارج از این  محدوده دیده شده است.

 

توانایی تقلید صدا:

لاوبردها سخنگو نیستند اما می توانند صدای برخی حیوانات را تقلید کنند. به طور کلی طوطیهای جیغ جیغو و پر سر وصدایی هستند. اگر به دنبال یک طوطی آرام هستید لاوبرد مناسب نیست.

لاوبردها سخنگو نیستند اما می توانند صدای برخی حیوانات را تقلید کنند. به طور کلی طوطیهای جیغ جیغو و پر سر وصدایی هستند. اگر به دنبال یک طوطی آرام هستید لاوبرد مناسب نیست.

 

مشخصات :

لاوبرد ماداگاسکار نیز از سایر گونه ها کوچکتر است. نر و ماده کاملا متفاوت هستند.

پرنده نر: پشت و بالهایش سبز تیره، سر و سینه سفید مایل به خاکستری، منقار ، پاها و انگشتان به رنگ خاکستری روشن، دم تیره و رنگ چشم قهوه ای است.

پرنده ماده : خاکستری کم رنگ خصوصا در قسمت پیشانی که کاملا از پرنده نر متمایز می شود.

 

رژیم غذایی :

 باید مخلوطی از تمام دانه ها ( غلات) را در اختیارش قرار داد برای این منظور میتوان از دانه کاکتیل استفاده و به همراه آن میوه و سبزیجات را نیز در رژیم غذاییش لحاظ کرد. برای جبران کمبودبرخی مواد می توان از مکمل های ویتامینی و معدنی نیز استفاده کرد.

 

عادات و رفتار:

لاوبردها ذاتا کمی خشن و در عین حال بسیار باهوش و بانمک هستند. عاشق بالا و پایین رفتن از در و دیوار قفس بوده و بهتر است این امکان برایشان فراهم باشد که بتوانند در قفس آزادنه حرکت کنند، از آنجا که کوچک هستند به راحتی می توانند در قفسی که کمی بزرگ باشد پرواز کرده و زندگی شاد تری داشته باشند  به علت باهوش بودن، به راحتی و به سرعت با محیط اطراف سازگار می شوند. صاحب خود را دوست دارند و از بازی کردن با او لذت می برند. در صورت بی توجهی صاحبشان سر و صدا راه انداخته و افسرده می شوند. اگر پرنده را تک نگهداری می کنید باید به آن بسیار توجه کنید بر خلاف تصور رایج لاوبردها به تنها بودن بسیار حساس بوده و می توانند به عارضه پرکنی دچار شوند. بهتر است که آنها به صورت جفت یا گروهی نگهداری کنید.

 توجه کنید که لاوبردها به شدت حسود بوده و اگر احساس کنند که صاحبشان به جز آنها، به موجود دیگری ( حتی یک پرنده دیگر) توجه میکند، به شدت عصبی میشوند. در این صورت ممکن است صاحب خود را گاز بگیرند.

تولید مثل:

لاوبرد ماداگاسکار حدودا ۳ الی ۶ تخم می گذارد و حدود ۲۳ روز روی تخمهامیخوابد . جوجه ها بعد از ۶ هفته قادر به ترک لانه هستند.

 

ترجمه: شیکرا

منابع :

: http://www.parrots.org/

http://www.lovenlet.com/avail.html

توجه : کلیه مطالب و مقاله های این سایت متعلق به وب سایت رسمی طوطی سانان (www.parrot.ir)  و پارسی پت و زیر مجموعه شرکت شبکه ارتباطات کامپوتری ایران (AKA Networks) است.کپی برداری بدون ذکر منبع و نام صریح و لینک شده وب سایت www.parrot.ir و نام نویسنده مقاله مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.در صورت تمایل به استفاده از مقاله های این سایت میبایست منبع را به صورت یک لینک معتبر و صریح به همراه نام مترجم و نویسنده مقاله به این صورت ذکر کنید :


منبع : www.parrot.ir

مترجم : نام مترجم مقاله

تلفن مشاوره و خرید ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ - ۰۹۱۰۱۱۵۱۱۵۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>