چه نوع جوجه گوشتی را می خواهیم بزرگ کنیم؟

 

چه نوع جوجه گوشتی را می خواهیم بزرگ کنیم؟

 

 

در مورد جوجه گوشتی باید این نکته را در نظر داشته باشید : اینکه چه جور جوجه ای میگیرید مهم است منظورم نوع طوطی نیست منظورم اینه که مهمه جوجه کجا به دنیا آمده باشه اگر متولد اینجا(ایران باشه) که خیلی بهتر است اگر هم از مغازه خردید( جوجه هایی که قاچاق میشن) که دیگه زنده موندش با خدا است و باید این را همیشه توی ذهنتون داشته باشید که دارید قمار می کنید.

اگر جوجه را در مرحله ای خریدید که پر نداره حتما حتما حتما باید براش منبع حرارتی در نظر بگیرید حالا به هر نحوی که می تونید یکی از دلایل ضعیف شدن و مرگ جوجه های گوشتی بدون پر عدم توجه به نیاز حرارتی بدنشون هست چون پر ندارند به سرعت حرارت و رطوبت بدنشون را از دست میدن و نگهداری به تنهایی لای حوله یا پارچه کافی نیست، در فارمهای تولید جوجه در اروپا و آمریکا از لامپ های مخصوص یا دستگاه انکوباتور استفاده می کنند ، البته بزرگ شدن جوجه بدون توجه به این مسئله همه امکان پذیر هست اما احتمال ابتلا به انواع بیماری ها از جمله عارضه پرکنی، نقص رشد، ضعف سیستم ایمنی و غیره را در زندگی آینده را زیاد می کنه واین مورد آخر علل اصلی مرگ و میر در جوجه های گوشتی وارداتی و قاچاقی است.

[IMG]

[/IMG]

گاهی اوقات پیش میاد که شما جوجه گوشتی را میخرید که پر نداره و غذا هم بهش میدید لای حوله هم نگهداریش می کنید و ظاهرا مشکلی هم نداره ( شما ضیعف شدن پرنده را احساس نمی کنید چون تغییرات زیاده ولی نامحسوس است) پر هم در میاره و شما خوشحال هستید از اینکه نمرده و یک روز صبح پامیشید می بینید که دیگه تکون نمی خوره یکی از دلایلش دقت کنید میگم یکی از دلایلش مربوط به همین مسئله اساسی است یعنی تامین گرمای مورد نیاز در دورانی که جوجه هنوز پر در نیاورده …. که عدم رعایت این مسئله در برحه های بعدی زندگی جوجه خودش را نشون میده .

شیکرا

تلفن مشاوره و خرید ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ - ۰۹۱۰۱۱۵۱۱۵۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>