علائم و درمان Candidiasis

بیماری قارچی Candidiasis

علائم و درمان Candidiasis  

از علائم عمده بیماری Candidiasis در طوطی ها می توان به استفراغ ، بی اشتهایی همراه با عفونت اشاره نمود. در برخی از طوطی ها ناحیه ی پایه ای پر متورم می گردد و گاهی نیز پلاک های سفیدی در دهان دیده می شود که این به خاطر اختلاط Candidiasis با  کمبود ویتامین A ، آبله و هم چنین برخی انگل ها می باشد.مشکلات پر و منقار به علت تحریک و اختلالات ناشی از عفونت های مزمن می باشد.

مواردی که موجب کاهش ابتلا به بیماری Candidiasis می گردند عبارتند از : حذف غذاهای قدیمی ، کاهش استرس طوطی ، ایجاد محیطی پاک و آب و تغذیه ی سالم. حفظ یک بهداشت عمومی مناسب و مدیریت شرایط برای جوجه طوطی ها می تواند تا حد بسیار بالایی از آلودگی جلوگیری نماید. هم چنین به خاطر داشته باشید که درمان های غیر ضروری با آنتی بیوتیک موجب گسترش بیماری های قارچی می گردد.

درمان Candidiasis

نیستاتین یک عامل ضد قارچ است که اغلب تجویز می شود که یک سوسپانسیون زرد رنگ است که از راه دهان به مدت ۵ روز یا بیشتر به طوطی خورانده می شود. نیستاتین را می توان به طور مستقیم با غذای طوطی مخلوط کرد.  نیستاتین در دیواره سلولی قارچ اختلال ایجاد می کند که البته دوزهای ناکافی از نیستاتین روی candida بی تاثیر خواهند بود.

بیماری قارچی Candidiasis

Diflucan یکی از داروهای جدیدتری است که به تازگی اثر آن روی قارچ های پاتوژن به اثبات رسیده است.  این دارو یک درمان بی خطر و موثر برای کنترل candida می باشد. درمان candida در ککاتیل بسیار مشکل است اما با کمک داروی Diflucan طی مدت ۵ روز به خوبی درمان می گردد.

Ketoconazole با نام تجاری Nizoral یک داروی خوراکی می باشد که زمانی که گونه های مقاوم candida به نیستاتین دیده می شوند از آن برای درمان استفاده می گردد. این دارو غیر قابل حل در آب می باشد و گران است و چنان چه در دوز و موارد نا مناسب استفاده گردد سمی نیز است. استفاده از این دارو در بیماری ها شدید و استرس فیزیکی طوطی می تواند کشنده باشد.

Flucytosine - ۲۵۰mg/kg PO BID x 21 days

Ketoconazole - ۱۰-۳۰ mg/kg BID x 21 days

Fluconazole - ۵mg/kg SID for 7 days

Nystatin - ۱۰۰,۰۰۰ units 1ml per 400 gram bird PO BID x 7 days

تلفن مشاوره و خرید ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ - ۰۹۱۰۱۱۵۱۱۵۳

2 دیدگاه ها

  1. هادی ندافی می‌گه:

    درورد بر شما دوست عزیز
    لطفا تماس بگیرید
    ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ هادی ندافی

  2. رضا می‌گه:

    سلام دوست عزیز /من ی جوجه عروس سرنگی تقریبا ۲۵ روزه گرفتم ک پر همه جاش ب جز سر و زیر بالهاش در اومده اینو از همون روز اول اوردم اصلا هیچی نمیخورد در مقابل خوردن حسابی مقاومت میکنه تا جایی ک مجبورم دهنشو ب زور باز کنم سرنگو بریزم تو دهنش البته چرتم زیاد میزنه ولی تو جعبش نمیمومه ب زور میاد بیرون پراشم صبح و بعدازظهرا تمیز میکنه /فضلشم سبز بعضی موقعها اسهال بغضی موقعها اسهال نیست تو فضله سبزش سفیدیم هست/توروخدا سریتر ی راهکار بگید تا تلف نشده دامپزشکیم این طرفا نیست

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>