نگهداری اولیه کاسکو در بدو ورود به منزل

نگهداری اولیه در بدو ورود کاسکو به منزل

در صورت امکان کاسکو را با همان قفسی که  تاکنون در  پرنده فروشی  بوده خریداری کنید. البته توجه داشته باشید قفس خیلی آلوده نباشد که این آلودگی به خانه منتقل گردد.

قفس کاسکو را تا قبل از آرام شدن در جایی قرار دهید که محل تردد افراد نباشد و فقط از دور نسبت به افراد خانواده دید داشته باشد.

قفس کاسکو را در کنج دیوار قرار دهید تا حداقل از دوطرف محصور به دیوار باشد و کاسکو از آن دو سمت احساس امنیت نماید. اگر امکانش نبود حداقل از یک طرف به دیوار محصور نمایید.

ارتفاع مناسب قفس کاسکو ۵/۱ متر از سطح زمین است.

قفس را روی زمین قرار ندهید چون به سرعت حشرات از قبیل مورچه ها به آن حمله ور می شوند.

محل قرار گرفتن کاسکو نباید به هیچ عنوان در معرض جریان هوا باشد. ( کوران و یا باد کولر )

کاسکو را در همان قفسی که تا منزل آوردید نگه دارید و از جابه جا کردن آن خودداری کنید.

فقط یک نفر مسئول رسیدگی به کاسکو باشد و توجه داشته باشید این یک نفر همان صاحب اصلی کاسکو باشد.

در ابتدا بجز مواقع رسیدگی به کاسکو به سراغش نروید، مطلقاً به افراد دیگر اجازه نزدیک شدن به قفس کاسکو را ندهید.

برای تعویض ظروف غذا و سینی زیر قفس در روز یک یا دو بار به سمتش بروید.

در هنگام رسیدگی سعی کنید قفس را خیلی تکان ندهید ولی با اعتماد به نفس و بدون ترس از حمله کاسکو این کار را انجام دهید.

به خاطر داشته باشید کاسکو ترس شما را متوجه شده و اگر بفهمد با قار زدن و گارد گرفتن توانسته شما را بترساند ، شدیدتر به کار خود ادامه می دهد.

از دویدن ، فریاد کشیدن ، پرتاب کردن اشیا، ترکاندن بادکنک و …  در کنار قفس کاسکو اکیداً خودداری نمایید. به هیچ عنوان کاری نکنید که باعث ترس و استرس کاسکو شود.

بهتر است از این پس موسیقی را با صدای ملایم در منزل گوش کنید تا BASS  صدا کاسکو را اذیت نکند.

ابتدا یک پارچه سفید روی قفس انداخته و از دور با آن صحبت کنید.  بهتر است از همان لحظه خروج از مغازه این پارچه را روی قفس بیاندازید . سپس ابتدا نیمه قفس را پس بزنید و پس از مدتی پارچه را از تمام قفس را بردارید.

از همان ابتدا برای کاسکو اسم انتخاب کرده و هنگام رسیدگی او را با محبت به نامش صدا کرده و با او صحبت کنید.

بعد از گذشت مدتی که کاسکو کمی آرام تر شد به تدریج سعی کنید بعضی خوراکی ها را با دست و البته از بیرون قفس به او بدهید  اگر کاسکو ترسید و عکس العمل نشان داد این کار را متوقف کنید ولی اگر از ترس و میزان قار زدنش کم شد ای کار را تمرین کنید تا وقتی که غذا را از دست شما بگیرد. این کار را می توانید بعد از یک هفته از ورود کاسکو به محل جدید شروع کنید.

غذا را بین دو انگشت شصت و اشاره به شکلی بگیرید که کاسکو به راحتی آنرا گرفته و منقارش با دست شما تماس نداشته باشد، مثلاً تخمه آفتابگردان را به شکلی بگیرید که سر و ته تیز دانه بین انگشتان شما قرار بگیرد.

سعی کنید خوراکی مورد علاقه کاسکو را پیدا کنید و از آن برای تربیت و تعلیم کاسکو استفاده کنید. این خوراکی مورد علاقه برای هر کاسکو متفاوت است ولی اکثراً به تخمه آفتابگردان ، سیب درختی زرد ، پسته و بادام علاقه نشان می دهند.

در صورت حمله از طرف کاسکو و یا حتی گاز گرفتگی  به هیچ وجه با او دعوا و به سمتش حمله نکنید.

چون کاسکو  از تمامی حواس خود  برای شناخت طرف مقابل  استفاده می کند سعی کنید در ابتدا خیلی تغییر ظاهر ندهید و همیشه با یک لباس به او نزدیک شوید و از عطر استفاده نکنید تا با بوی بدن شما اخت گردد.

تلفن مشاوره و خرید ۰۹۱۲۴۴۰۳۲۹۰ - ۰۹۱۰۱۱۵۱۱۵۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>